-20%

Gana Shea puter 330ml

Originalna cena je bila: 2.000,00 rsd.Trenutna cena je: 1.600,00 rsd.

Opis

Gana Shea puter 330ml

Nerafinisan, 100% prirodan, FairTrade Gana Shea puter

Opis: Shea drvo raste isključivo u savanskim predelima Afrike, i u svetu je poznat kao “tečno zlato“ zbog svojih magičnih dejstava. Gana ši puter ručno su izradile marljive žene iz Gane koristeći tradicionalne procese i tehnike koje se prenose generacijama. Proces počinje sakupljanjem shea orašastih plodova nakon što plod padne s divljih stabala. Sakupljeni plodovi se čiste, suše, ljušte i transportuju u centar za preradu gde se puter dobija iz semena koristeći iste metode koje se koriste preko 1000 godina, osiguravajući da svi prirodni, magični sastojci ostanu u shea puteru. Gana shea puter prolazi i rigorozne zdravstvene analize u Africi i Srbiji.

Upotreba: Nerafinisani shea puter tradicionalno se koristi za negu kože, kose i tela. Shea puter može se naći u nekoliko stepena kvaliteta po čistoći (A,B,C,D,E,F). Gana shea puter je najčistiji premijum A stepen, puter najvišeg kvaliteta na tržištu. Gana shea puter bogat vitaminima A, E, D i F omekšava, hidrira, podmlađuje (podstiče proizvodnju kolagena), umiruje i štiti kožu, te joj vraća elastičnost, pomaže u zadržavanju vlažnosti i daje koži svilenkast osećaj, mekoću i sjaj. Gana shea puter sprečava nastanak novih bora i  strija (posebno kod trudnica), odličan je saveznik u borbi sa ispucalim petama, pomaže kod raznih iritacija, alergija kao i kod izgorele kože nakon prekomernog sunčanja. Koristi se kao balzam za usne, za negu zanoktica, za negu kose i brade, pružajući mekoću i podstičući rast. Gana shea puter je prirodan i zdrav pa je pogodan i za bebe jer divno neguje i hidrira suvu i osetljivu bebinu kožu (posebno je pogodan za pelensku regiju). Gana shea puter prikladan je za upotrebu u farmacetuskoj industriji.

Priča o Gana kozmetici: Ovo je priča o devojci sa velikim snovima koja se zaljubila u Afriku i njene ljude veselog duha jos pri prvoj poseti Gani 2018. godine. Tada se i rodila ova ideja! Odlučila je da donese u Srbiju ono najbolje što se može naći u Africi, prirodni shea puter, i podeli sa ljudima njegove blagodeti. Ovo je priča o humanosti, ljubavi i zajednišvu i ne bismo mogli da je ispričamo da nije tebe. Hvala ti što si deo nje!

Misija: Gana kozmetika bazira svoje poslovanje na pomalo izgubljenim vrednostima u današnjem materijalističkom svetu:

Humanost – procenat prodaje shea putera doniramo za lečenje, školovanje i pomoć deci u Srbiji i Gani (od svake prodate teglice uplaćujemo 5% fondaciji budi human). Hvala ti u ime sve dece kojoj smo zajedno pomogli.

Fair Traide – svi saradnici u našoj kompaniji plaćeni su pošteno. U Gani radimo sa samohranim majkama koje prave puter za nas i zahvalne su na ovoj prilici jer tako stvaraju bolju budućnost za svoju decu. Hvala ti u njihovo ime.

Kvalitet – svesni smo koliko je važno da volimo svoje telo i brinemo o njemu, zato ti obećavamo da je Gana puter vrhunskog kvaliteta bez dodatih hemikalija i štetnih sastojaka.

Održivost–  zahvalni prirodi na svemu što nam pruža, mi brinemo o njoj zauzvrat i pakujemo naše proizvode u staklenu ambalažu, te izbegavamo upotrebu plastike u što većoj meri.

Ljubav – da nas spasi od uzaludnog življenja

Zemlja porekla: Gana

Dodatne informacije

Težina 0,8 kg

Brand

Gana