ECOEGG sredstvo za uklanjanje fleka bez mirisa 500ml

1.499,00 rsd

Šifra proizvoda: 2723 Kategorije: , ,

Opis

ECOEGG sredstvo za uklanjanje fleka bez mirisa 500ml

Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj bazi, ovo sredstvo je grubo prema flekama ali nežno prema životnoj sredini.  Sa ECOEGG sredstvom možete tretirati svoje odevne predmete bez brige o agresivnim hemikalijama. Dodatna prednost ECOEGG sredstva je prskalica koja povećava efikasnost uklanjanja fleka jer znatno olakšava upotrebu.

✓Formula na biljnoj bazi
✓Pakovanje od 100% reciklirane plastike iz okeana
✓ Ne sadrži hlorni izbeljivač
✓Prskalica olakšava upotrebu

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Pažljivo obrišite fleku, kako biste uklonili višak sa fleke. U najkraćem vremenskom roku, poprskajte ECOEGG sredstvo direktno na isflekanu tkaninu, obostrano. Pre nego što ga nanesete na isflekanu površinu, uvek testirajte proizvod na neupadljivom području kako biste se uverili da neće oštetiti tkaninu. Ostavite sredstvo da deluje 10 minuta kako bi se postigao najbolji rezultat. Nakon tretmana, operite odeću (preporučujemo ECOEGG deterdžent i omekšivač za veš) u skladu sa uobičajenim uputstvima za održavanje. Ukoliko je fleka uporna, ponovite ceo proces tretiranja fleke i pranja tkanine. Napomena: Pročitajte uputstva na etiketi tkanine pre upotrebe.

Nije testirano na životinjama. Reciklabilno. Za svoje inovativne proizvode ECOEGG kompanija dobila je prestižnu nagradu kraljice Engleske 2016. godine. Koristimo eko-proizvode, čuvajmo našu planetu!

Brand

ECOEGG