ECOEGG 4u1 eko-deterdžent i omekšivač za beli i svetli veš miris svežine-50 pranja

1.799,00 rsd

Šifra proizvoda: 2722 Kategorije: , ,

Opis

Moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sredstva za uklanjanje fleka!

✓Bez hlornih izbeljivača
✓Nezno prema kozi i prirodi
✓Mirisi na bazi etarskih ulja
✓Ekonomicno
✓Dermatološki testirano
✓Eko-princip dopune
✓Lako za upotrebu

Doživite sledeći nivo nege veša sa ECOEGG 4u1 deterdžentom i omekšivačem za beli i svetli veš, dizajniranim da vaše bele i svetle tkanine učini besprekorno čistim. Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sredstva za uklanjanje fleka. U pitanju je ECOEGG jaje u koje se stavljaju deterdžent-kuglice (koje sadrže i izbeljivač na bazi kiseonika za blistavo belo, sredstvo za uklanjanje fleka za tvrdokorne mrlje)  i omekšivač-kuglice. Formulisano bez hlornih izbeljivača, fosfata, parabena, SLS/SLES ili palminog ulja, sa blagim mirisima etarskih ulja koja su nežna prema koži i prirodi. Super lako za upotrebu i radi na eko-principu dopune čime se znatno utiče na smanjenje plastičnog otpada!

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Otvoriti ECOEGG jaje i napuniti ga svim deterdžent-kuglicama (bele) i omekšivač-kuglicama (crne) iz pakovanja, to je doza za svih 50 pranja. Potom, staviti ECOEGG jaje u bubanj preko veša, uključiti željeni program, i pri svakom pranju deterdžent i omekšivač kuglice se doziraju i troše. Tek posle 50 pranja kupuje se dopuna deterdženta i omekšivača, a vaše ECOEGG jaje koristite iznova i iznova. Za više informacija, pogledati uputstvo. Pogodno za sve vrste tkanine i mašine, kao i za temperature od 15°C – 60°C. Radi bolje efikasnosti, pre prve upotrebe pa potom jednom mesečno savetuje se temeljan detoks i čišćenje mašine za veš sa ECOEGG 3u1 detoks tabletama za mašinu.

Proizvod je dermatoloski testiran na osobama sa osetljivom kožom i  dobio je ocenu ‘’odlično’’ od strane Dermatest-a. Vegansko i nije testirano na životinjama. Reciklabilno. Kutija proizvoda je biljnog porekla.  Za svoje inovativne proizvode ECOEGG kompanija dobila je prestižnu nagradu kraljice Engleske 2016. godine. Koristimo eko-proizvode, čuvajmo našu planetu!

Brand

ECOEGG