Vrećice za voće i povrće 3kom Vita eco bags

320,00 rsd

Šifra proizvoda: 1109 Kategorije: ,

Opis

Vrećice za voće i povrće 3kom Vita eco bags su ekološke vrećice za višekratnu upotrebu koje zamenjuju plastične kese za voće i povrće. Pakovanje od 3kom sadrži 1 veću (30 x 35 cm) i 2 manje (25 x 30 cm) vrećice.

Opis: Jedna vrećica može da izdrži do 3 kg težine. Lagane su (5g) i ne zauzimaju mesto u torbi. Vrećice su napravljene od veoma izdrživog mrežastog poliestera i dugotrajne su. Svaka vrećica ima učkur kojim se zateže.

Upotreba:

  • Za merenje u marketima i prodavnicama
  • Za pakovanje i prenos voća i povrća do kuće
  • Za čuvanje – moguće čuvanje i u frižideru

Održavanje: Eko vrećice za voće i povrće 3kom Vita eco bags se lako peru u toploj vodi sa sapunom i brzo se suše na sobnoj temperaturi. Ako zatreba, možete ih oprati i u veš mašini na temperaturi od 30 stepeni, ali najlakše je da ih perete rukama.

Benefit za planetu i životnu sredinu: Eko vrećice za višekratnu upotrebu Vita eco bags zamenjuju oko 600 plastičnih kesa godišnje

ZERO WASTE FILOZOFIJA

Vrećice za višekratnu upotrebu omogućavaju da se umesto stvaranja sve većeg otpada, on smanjuje. To je osnovni pokretač i razlog sve veće potražnje za takvim vrećicama u svetu. Zero waste (nulti otpad) filozofija podrazumeva eliminisanje otpada putem reciklaže i ponovne upotrebe čime se smanjuje količina otpada.
Vi možete da budete deo tog pokreta i da doprinesete ekološkoj situaciji u svetu.

Brand

Vita eco bags

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vrećice za voće i povrće 3kom Vita eco bags“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *