Organski cejlonski štapići cimeta 2kom Šri

130,00 rsd

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 517 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Organski cejlonski štapići cimeta Šri su 100% prirodan, sertifikovan proizvod, visokog kvaliteta. Ukusniji, neobično sladak, elegantniji, nežne tople i ugodne arome, izrazitog mirisa, učiniće da na potpuno nov način uživate u Vašoj uravnoteženoj ishrani.

Organski cejlonski štapići cimeta su bogati antioksidansima i fenolima koji su nezamenjivi borci protiv infekcija. Redovnom upotrebom cimeta poboljšava se probava i ubrzava metabolizam a takođe se i smanjuje nivo šećera u krvi. Prosečna dužina jednog štapića je oko 12 cm, a težina 8-9 g.

Zemlja porekla: Šri Lanka.

Sunny Šri tree cimet

Svi cejlonski cimeti Šri, bilo da su u štapiću ili prahu, proizvedeni su u Šri Lanki uz poštovanje najviših standarda rada i eko proizvodnje. Svi radnici na Šri Lanki su zaposleni sa punim radnim vremenom, uz poštovanje visokih standarda rada, pa je u toku Fair Trade sertifikacija.

Sertifikovan organski proizvod sa kontrolisanih plantaža cejlonskog cimeta u Zapadnoj i Južnoj Šri Lanki. Svaka nabavka je pažljivo birana, kako bi se obezbedio najviši mogući kvalitet. Sunny Sri Tree cejlonski cimet je potpuno prirodan proizvod bez bilo kakvih aditiva.

Ekološko pakovanje koje na najbolji način čuva svežinu i bogati nutritivni sastav cejlonskog cimeta. Velika pažnja je posvećujena i zaštiti životne sredine pa su svi materijali su od reciklirajućeg materijala. Izborom proizvoda upokovanih na ovaj način, smanjujemo emisiju limenki, teglica i ostale nepovratne ambalaže i time doprinosimo očuvanju životne sredine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Organski cejlonski štapići cimeta 2kom Šri“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *