Gamarde čvrsti šampon za kosu i kupka za telo 109 ml

1.610,00 rsd

Šifra proizvoda: 2214 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Gamarde čvrsti šampon za kosu i kupka za telo nežno čiste kožu i kosu bez njihovog isušivanja ili oštećenja. Lagana i kremasta pena kožu ostavlja mekom i negovanom, a kosu čistom, sjajnom i lakom za oblikovanje frizure. Kosu ne čini teškom već laganom i lepršavom. Lako se ispira i poštuje prirodni balans kože. Do tri puta više aktivnih sastojaka nego u tečnim formulama.

Dokazana efikasnost:

  • 100% koža i kosa su nežno očišćene, a koža je meka
  • 95% ne isušuje kožu ili kosu
  • 90% kožu ostavlja negovanom, a kosu mekom i svilenkastom

Efikasnost je dokazana u instrumentalnom testiranju proizvoda sprovedenim među 22 osobe (14 žena i 8 muškaraca) starosne dobi od 22 do 90 godina kod svih tipova kože i kose, u periodu od 21, dan 2-3 puta sedmično.

100% sastojaka je prirodnog porekla; 10% su produkti organske proizvodnje. Sertifikovana biorazgradiva formula koja poštuje okeane. Bez konzervansa.

Upotreba: Utrljati proizvod na mokru kosu ili telo dok se ne stvori lagana i kremasta pena. Nežno masirati u kosu i kožu. Temeljno isprati mlakom vodom. Proizvod je namenjen redovnoj higijeni kose i tela. Pogodan je za korišćenje kod odraslih osoba, žena i muškaraca, svih starosnih dobi.

Sastav: Cetaryl alcohol, sodium coco-sulfate, disodium cocoyl glutamate, Helanthus annus (Sunflower) seed oil*, decyl glucoside, hydrogenated vegetable oil, kaolin, aqua/water/eau,  citric acid, glycerin**, sodium chloride, pentylene glycol, Aloe barbadensis leaf juice powder*, coconut acid, sodium cocoyl alaninate, tocopherol.

*Sastojci organskog porekla

Zemlja porekla: Francuska

O brendu Gamarde i prednostima čvrste kozmetike

Gamarde je 100% organska kozmetika, proizvedena u Francuskoj. Celokupan Gamarde asortiman proizvoda za negu sertifikovan je kao organski od strane zvaničnog sertifikacionog tela – Qualité France, a u skladu sa poveljom COSMEBIO. Shodno tome, dermatološke laboratorije Gamarde ističu da je ova prirodna kozmetika izrađena od biljnih sastojaka iz organske proizvodnje u skladu sa jasno definisanim pravilima i sa ciljem zaštite životne sredine.

Prednosti kozmetičkih proizvoda u čvrstom stanju sa stanovišta odgovornog ekološkog i ekonomskog načina proizvodnje su brojne:

  • Zero waste proizvodi – 100% reciklirajuća pakovanja, nepostojanje dodatnog pakovanja u tubi ili bočici, nepostojanje dodatnog pakovanja u kutije, sve zajedno stvaranje otpada svodi na minimum.
  • Manja potrošnja vode – proizvodi koji u sebi ne sadrže ili sadrže veoma mali procenat vode za razliku od tradicionalnih kozmetičkih proizvoda koji sadrže od 50 – 80 % vode.
  • Manja potrošnja proizvoda – proizvodi u čvrstom stanju su u velikom broju slučajeva 2 u 1 proizvodi čime se ostvaruje dodatna ušteda, korišćenje ovih proizvoda obezbeđuje tačnu dozu koj je potrebna bez nepotrebnog bacanja proizvoda, a same formule su koncentrovanije.

Brand

Gamarde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gamarde čvrsti šampon za kosu i kupka za telo 109 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *