Gamarde čvrsti piling za lice 32 ml

1.710,00 rsd

Šifra proizvoda: 2215 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Gamarde Čvrsti piling za lice otklanja sa lica mrtve ćelije kože i sve nečistoće. Kožu čini glatkom, mekom i pročišćenom. Poštuje prirodni balans kože, ne isušuje je, ne ostavlja masni trag na koži.

Dokazana efikasnost:

  • 90% koža je čista bez isušivanja
  • 86% koža je meka i nežno očišćena
  • 81% nema osećaja zategnutosti

Efikasnost je dokazana u instrumentalnom testiranju proizvoda sprovedenim među 22 osobe (17 žena i 5 muškaraca) starosne dobi od 19 do 67 godina kod svih tipova kože na licu u periodu od 21 dan, 1-2 puta dnevno.

100% sastojaka je prirodnog porekla; 24% su produkti organske proizvodnje. Sertifikovana biorazgradiva formula koja poštuje okeane. Bez konzervansa.

Upotreba: Proizvod koristiti jednom do dva puta sedmično nanoseći ga na već vlažno lice. Nežno utrljati vrhovima prstiju. Temeljno isprati mlakom vodom. Proizvod je namenjen redovnoj jutarnjoj i/ili večernjoj rutini čišćenja lica. Pogodan je za korišćenje kod odraslih osoba, žena i muškaraca, svih starosnih dobi.

Sastav: Helanthus annus (Sunflower) seed oil*, glyceryl stearate, cetaryl alcohol, caprylic/capric triglyceride, kaolin,  Olus oil/Vegetable oil/Huile vegetale, hydrogenated castor oil, stearyl alcohol, cetyl palmitate, coco-glucoside, hydrogenated vegetable oil, polyglyceryl-4 laurate, polyglyceryl-6 laurate, pentylene glycol, perlite, Candellilla cera/Euphorbia cerifera (Candelilla) wax/Cire de Candelilla, tocopherol, illite.

*Sastojci organskog porekla

Zemlja porekla: Francuska

O brendu Gamarde i prednostima čvrste kozmetike

Gamarde je 100% organska kozmetika, proizvedena u Francuskoj. Celokupan Gamarde asortiman proizvoda za negu sertifikovan je kao organski od strane zvaničnog sertifikacionog tela – Qualité France, a u skladu sa poveljom COSMEBIO. Shodno tome, dermatološke laboratorije Gamarde ističu da je ova prirodna kozmetika izrađena od biljnih sastojaka iz organske proizvodnje u skladu sa jasno definisanim pravilima i sa ciljem zaštite životne sredine.

Prednosti kozmetičkih proizvoda u čvrstom stanju sa stanovišta odgovornog ekološkog i ekonomskog načina proizvodnje su brojne:

  • Zero waste proizvodi – 100% reciklirajuća pakovanja, nepostojanje dodatnog pakovanja u tubi ili bočici, nepostojanje dodatnog pakovanja u kutije, sve zajedno stvaranje otpada svodi na minimum.
  • Manja potrošnja vode – proizvodi koji u sebi ne sadrže ili sadrže veoma mali procenat vode za razliku od tradicionalnih kozmetičkih proizvoda koji sadrže od 50 – 80 % vode.
  • Manja potrošnja proizvoda – proizvodi u čvrstom stanju su u velikom broju slučajeva 2 u 1 proizvodi čime se ostvaruje dodatna ušteda, korišćenje ovih proizvoda obezbeđuje tačnu dozu koj je potrebna bez nepotrebnog bacanja proizvoda, a same formule su koncentrovanije.

Brand

Gamarde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gamarde čvrsti piling za lice 32 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *