Eco Boom Pelene L4 (9-14kg) 70komada

5.499,00 rsd

Šifra proizvoda: 1434 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Eco Boom Pelene L4 (9-14kg) 70komada

ECO BOOM koristeći 100% bambusove netkane prirodne materijale, pravi pelene za bebe koje dostižu 70% biorazgradivosti za samo 150 dana. ECO BOOM pelene i pelene gaćice od bambusa su izdržljive, upijajuće i najodrživije dečije pelene na svetu za jednokratnu upotrebu sa nula štetnih materija kao što su TBT, antioksidanti, hlor, lateks, boja itd.

Eco Boom pelene napravljene su od kompostnih ekoloških materijala bez lateksa, PVC-a, TBT-a, antioksidanata, boje ili hlora na koži vaše bebe. Spoljni polibaks i kartonska kutija potpuno su biorazgradivi. Prirodno mekan poput svilenog bambusovog lista, bez upotrebe boje čini Eco Boom savršenim za bebe i malu decu sa hipersenzibilnom kožom. Prirodni bambusov gornji sloj i zadnji deo pelene koji diše, omogućavajući svežem vazduhu da cirkuliše i održava bebinu kožu suvom. Čisto beli dizajn bez ikakvog mastila za štampu. Super upijajuće jezgro – nemački materijal ima odlične upijajuće karakteristike, sposobnost da blokira vlagu, održavajući površinu suvom.

OK-Biobased sertifikat, SGS sertifikovao više od 70% stope biološke razgradljivosti od 150 dana. Koristi samo FSC sertifikovanu pulpu i tkivo za održivi razvoj.

Sastav: 100% organski bambus, SAP (Superapsorbujući prirodni polimer), prirodno ulje aloje.

Gornji deo pelene je od 100% organski uzgajanog bambusa (bez upotrebe pesticida). Poseduje  FCA sertifikat da je potpuno biorazgradiv. Super upijajuće jezgro sa visokokvalitetnim super upijajućim materijalom za zadržavanje tečnosti i održavanje površine suvom (proizveden u Nemačkoj). Prirodno ulje aloje dodaje se radi nege i zaštite nežne bebine kože.

Brand

Eco Boom

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Eco Boom Pelene L4 (9-14kg) 70komada“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *