Altajski mumie 30 tableta

807,00 rsd

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 576 Kategorije: ,

Opis

Altajski mumie je redak, ali potpuno prirodan multimineralni biokompleks, koncentrisan u 30 tableta. To je prirodna smola koja se skuplja iz pukotina u pećinama teško pristupačnih planinskih predela (na visini preko 2500m) u oblasti Pamira, Altaja i Himalaja, crne ili tamno smeđe boje, sa karakterističnim mirisom i ukusom. Mumie predstavlja uravnoteženu mešavinu više od 60 elemenata organskih i neorganskih jedinjenja. Ove tablete se preporučuju za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta. Usporavaju proces starenja, deluju regenerativno na ceo organizam.

Istraživanja su pokazala da MUMIE sadrži više od 60 elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci. Najzastupljeniji elementi su: Ca, Na, k, Mg, Al, Fe, Mn, Zn,I, Se, Co, P, Cr, Ni, B i ostali minerali u tragovima. Vitamini: A, C, E, B1, B6, B12 i ostala jedinjenja: aminokiseline, fosfolipidi, steroidi i steroli, kompleksi polifenola, alkaloidi, eterična ulja.

Način upotrebe: Mumie tablete se piju 1 do 3 tablete dnevno pre jela. Mogu se rastvoriti u šoljici vode i piti kao rastvor, a mogu se piti i kao obične tablete sa čašom vode.

Zemlja porekla: Kirgistan.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Altajski mumie 30 tableta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *